Baba Doğan'dan Teşekkür ziyareti

Mavi Marmara Yardım Gemisinde Şehit olan ve Kızıltepe'de ki bir okulu ismi verilen Furkan Doğan'ın babası Doç. Dr. Ahmet Doğan Kızıltepe'de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Eğitim 23.05.2014 09:37:11 0
Baba Doğan

Kızıltepe Furkan Doğan Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesini ziyaret eden baba Doç.Dr Ahmet Doğan burada okul öğretmen ve öğrencileriyle söyleşide bir araya gelerek Mavi Marmara Yardım Gemisinde Şehit olan oğluFurkan Doğan’ın hayatından kesitler vererek örnek bir birey olmanın gereksinimlerinden söz etti. Yapılan söyleşiden okul öğretmen ve öğrencileri memnuniyet ve mutluluklarını Doç.Dr Ahmet Doğan’a dile getirdiler.

Doç.Dr Ahmet Doğan ve beraberindeki heyet okul programının ardından Kızıltepe İlçe Milli eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı’yı daha sonrasında ise Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kontoğlu’nu da makamlarında ziyaret etti. Ziyarette Doğan Bahçıvanı ve Kontoğlu’na, Mavi Marmara Yardım Gemisinde Şehit Olan oğlu Furkan Doğan’ın isminin Kızıltepe´de bir imam-hatip lisesine verilmiş olmasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür ederek, Bu vesileyle Şehit düşen evladının adeta yeniden doğduğunu söyledi.